Ledigt

Tiden bara springer iväg! Vet knappt vad som hänt sedan sist men en sak vet jag och det är att min tävling igår INTE gick som planerat! Jag ville vinna, jag hade läge att vinna men jag klantade mig och fick åka hem med huvudet under armen. Jag vet att vissa glädjs åt mitt dåliga resultat igår och det sporrar mig bara ännu mer att försöka vinna nästa tävling. Bara för att jag vågar säga det andra tänker, jag vill vinna! 

Har haft några riktigt sköna lediga dagar, idag ska vi grilla lite. Vädret är ju magiskt. Hästarna kan gå utan täcken och allt blir så mycket lättare. Hade velat åka till Patrik men tävlingen blev så sen igår att jag inte hade en chans att hinna med flyget. Jag som saknar min Bulle. Dom är i final i KHL, helt galet stort. Det står 1-1 i matcher i en serie bäst av 7. Heja heja! 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.