God kväll!

Jag dras till det här stället oftast när jag är nere, det är då det känns skönt att skriva. Så är inte fallet denna gång, tror jag. Det är väldigt mycket annat på gång nu, känns som att jag ska vända ut och in på mig själv för att börja om på nytt. 

Jag har sagt upp mig på DHL Arlanda, min sista arbetsdag är den 26 sep. Båda hästarna är ute till försäljning
Jag har sagt upp båda mina stallplatser, blir hästarna inte sålda flyttar dom med mig. Ja, jag ska flytta! För en gångs skull blir vi en riktig familj. Vi flyttar alltså upp till Patrik i Skellefteå
Blir hästarna sålda är tanken att jag ska köpa en ny häst, starta på nytt. 

Allt känns läskigt och beslutet att flytta satt långt inne. Jag älskar mitt liv som det är, jobbet, stallet ja allt. MEN jag och Patrik har bott isär i 3 år nu och vi båda kände att det här va rätt. Jag ser framemot Skellefteå, det ska verkligen bli kul. 

Amen

Pappas flicka

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.