Våga vägra fyrverkerier!

Snälla, skjut inga fyrverkerier imorgon. Vet ni hur många hundar som springer bort och aldrig kommer hem igen, hur många hästar som skadar sig i boxen under natten?! Listan kan göras lång och vi människor är så jävla egoistiska men imorgon kan ni väl avstå raketerna?!

Tjugohundrafjorton 2014

Då var det dags att sumera året, 2014 har varit fantastisk på många sätt men lämnade ett stort hål i mitt hjärta..

Okej, jag och Patrik kysste in 2014 precis som vi gjort sedan 2009 även om det den gången var som vänner. Vi stod i Prag med massor av underbara människor, skålade, kramades och sjöng. (För er som inte hängde med 2013 så lämnade jag i slutet på december bort Lillis till John Hickey)

                                                                                                                                                                               
 
Den här snygga bruden och jag representerade Sverige.
 
 
 
I slutet på Januari åkte vi till Dubai med hela laget i Prag, det var en fantastisk resa! Sol, bad och shopping!
 
Här är vi på det lyxigaste hotellet som är 7 stjärnigt!
 
 
Shopping blev det......
 
 
Väl hemma på svensk mark igen flöt vardagen på, jobbet på DHL och att "bara" ha en häst att hålla i trim började bli rätt trist. Jag och Patrik bodde ju isär så jag hade mycket tid över helt plötsligt.. Då bestämde vi oss för att köpa en bostad, fasiken så glada vi var. Jag packade och skrev på alla papper och i slutet på februari flyttade jag in. Här en bild på kaoset i gamla radhuset.
 
 
Från det ena kaoset till det andra, i nya huset skulle det renoveras. 2 av 3 badrum blåstes ut, alla väggar målades och jag fick damm i både näsa och lungor så jag bodde hos mamma en sväng.
 
Här en bild på pågående renovering.
 
 
Tävlingssäsongen drog igång och eftersom första starten brukar vara lite lägre så fick min syster ta Helios och dom slutade 3a
 
 
 
Lillis sköter sig hos John och saknaden efter honom blir tillslut för stor så han får komma hem igen.
 
Jag startar Lillis i en 120 A0 och får ett nerslag och är mycket nöjd. Helios plockar rosetter som vanlgt även om Lillis fick gå in på prisutdelningen.
 
 
Patriks lag går till final i KHL, jag åker dit och tittar. Den häftigaste matchen jag varit på. Visste ju i hjärtat att han snart skulle komma hem också.
 
 
 
Sommaren kommer, Patrik åker till Brasilien och kollar fotbolls VM och jag åker med familjen till Spanien.
 
 
Väl hemma åker jag och Åsa på meeting efter meeting. Sundbyholms summer games och Hammarö horse show kommer vi garanterat åka på 2015 också.
 
Hammarö horse show var min och Helios sista tävling, han hoppade som en gud (som alltid). Vi var med i ett kval där dom 20 bäsa under 3 dagar gick vidare till final. Lägg till att det var kända namn med, vi kvalade oss till final. Jag var så himla stolt över oss, vi var aldrig med i finalen. Tyvärr gjorde ett missförstånd att jag aldrig uppfattade att jag gått till final, när dom sedan ringde och frågade varför jag inte startanmält var vi redan halvägs hemma. Jag är så varm i hjärtat att det blev vårat avslut. (Paus för några tårar)
 
Fredagen den 11 juli åkte jag och Sofie till Örebro och med oss hem hade vi den sötaste prinsessan av dom alla, lilla Nina Ricci som senare fick namnet Annie. Min underbara lilla hund som sprider så mycket glädje.
 
Snabbt fick hon sina bästa kompisar, kärlek!
 
Nu är det sommar och vårat hem är nu ett hem, vi har det toppen med båtturer och tävlingar om vartannat.
 
 
 
Sommaren lider mot sitt slut och jag bestämmer mig för att flytta med Patrik till Skellefteå, jag säger upp mig från DHL och får min sista dag dom finaste tårtorna. 
 
Här någon stans är det ett svart hål som jag inte orkar skriva om, min underbara Helios flyttar till sin nya ägare och lämnar både glädje och underbara minnen tillsammans med en oerhörd saknad. Jag undrar än idag och jag verkligen gjorde rätt som sålde honom, jag saknar honom så men vet att han har det toppen.
 

Ganska snart åker jag, Lillis och Annie 80 mil norrut. Annie var inte den enda som var överlycklig över att se husse igen.
 
Jag saknar min vapendragare Hannis, längtar tills vi är ute i stockholmsnatten igen!
 
Annars flytter det mesta på här uppe i Skellefteå, vi går på halloweenfest och vinner bästa utklädnad.
 
Lillis och jag tävlar lite och det går bra.
 
Jag hittar vänner och blir bjuden på tjejmiddag
 
Nu sitter jag här, med en hund i knät och en sambo på ett flyg hem. Jag ska fira in det nya året med delar av min familj och hoppas få ett fint 2015. Vi ska bygga soldäck, jag ska tävla och njuta av sista året innan hemska 30.. haha 
Gott Nytt År mina fina läsare, följare och intressenter. 
 
 

Hunden har gått i ide!

Hon sover, sover, sover och sover!Jag är helt lost, jag vet knappt vilken dag det är?! Nu vet jag iaf att det är söndag, INTE lördag eller måndag!! Ska strax iväg och rida, tjejerna skulle koll matchen tillsammans men såklart missar jag det eftersom Lillis måste gå. Imorgon kommer veterinären tillbaka, håll tummarna att han är okej. 

Glädjen

Alltså glädjen som uppstår när delar av min familj kommer upp och firar nyår, jippi. Lisa, Peter, Natanael, Noel, Sofie och såklart lilla Gosa. Åh va jag längtar!! Jag längtar ju hem och kunde inte vara hemma under julen så därför känns det extra kul att dom kommer hit nu. Jag är verkligen glad! 

Leker frisör

Det är livsfarligt att ha myror i brallan när man heter Caroline. Jag köpte lite hårfärg och färgade håret och klippte mig i badrummet nyss.. Jag är inte klok. Jag hatar när jag har myror i brallan, jag gör alltid saker jag får ångra sen... Just nu känns det bra, det ser ju snyggt ut. Ja ja, vi får se hur nöjd jag är imorgon. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.