TGIF i´m in love

God morgon!
Igår när jag vaknade hade jag en jättebra känsla, jag känner mig inte hemma här ännu MEN känslan sa mig att det här kommer bli toppen! Jag lever just nu i någon form av kaos, bombnedslag de lux. 
 
Info om radhuset:
 
Det är 124kvm
3 våningar
4+1 rum
1 kök
3 badrum 
1 verkstad
2 klädkammare
 
Det ska målas i 3 sovrum och i vardagsrummet, alla badrum ska totalrenoveras, vi ska göra en tvättstuga av verkstaden och en walk in closet av ett sovrum. Som ni förstår är det rätt mycket som händer här... Ingenting får vara i rummen som ska göras om det betyder typ att allt står hmmmm ivägen.. Jag flyr till Göteborg i morgon för jag kan inte göra mer här hemma och det är bara jobbigt att gå runt här då. 
 
Jag håller på fotografera allt, vill ju visa er före och efterbilder sen.
 
Nu ska jag till stallet och sen möte.
 
 
 

Ensam tjej i stort hus

Nu har jag sovit första natten ensam, måste erkänna att jag va lite rädd. Man känner ju inte igen alla ljud och jag känner mig ju inte alls hemma här ännu. Det ser ut som en bomb slagit ner, jag kan inte börja packa upp för 4 rum (3 sovrum och vardagsrummet) ska målas om och dom rummen måste vara helt tomma. Köket är nästan i ordning och badrummen (alla tre) ska rivas. Ni kan ju tänka er hur det ser ut här..... I helgen åker jag till Göteborg det går ju inte att titta på tv och när inte målningen är klar kan jag ju inte börja packa upp. Så jag flyr fältet! 
Det kommer bli bra det här, jag är så lycklig! 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.