Allt blir bara fel

Motgångar efter motgångar, tror jag bryter ihop alltså! Idag var jag iaf och köpte lite lampor och gardiner, simsalabim så är gästrummet nästan helt klart. Försöker vara positiv, heja mig!

Vaknade inte hemma

Min helg, herregud

Lite tråkigt att jag missade kryssningen med jobbet men lagtävlingen drog ut på tiden så jag han inte med båten. Meeeen vad gör det när jag hade en av mina bättre kvällar ute i Stockholm. Träffade typ alla jag känner, men inte träffat på länge. Det va glädjetårar och kramkalas. 

Tävlingen gick inte alls bra! Jag kom visserligen 4a i en klass men jag är så jäkla missnöjd med min ridning! Misstag som jag tränat hårt för att inte göra, usch va jag va less på mig själv. Kanske satte nerverna in vad vet jag. Men men vi tar nya tag och nästa gång det är lag får Lillis åka med också, iiiiiiihhhhhh!

Just nu ligger jag hemma hos mamma, under renoveringen vill jag inte sova hemma!


Hopp

Igår var det dags för hoppträning, Helios är ju rutinerad och behöver inte hoppas varje vecka men igår var det dags. Som vanligt är han helt underbar att sitta på! Han är pigg och glad även fast han är lite tjock, haha. Jag är uppe i ottan. Ska fixa lite här så målarna kan fixa.

Dagens:
Plocka hemma, så målarna kan göra sitt jobb.
Rida, blir runt travbanan idag. 
Välja kakel, såååå spännande.
Träffa Lina och kotten för lunch. 
Jobb. 
22.45: Dessan följer mig hem och hjälper mig flytta min säng ut till hallen på nedreplan då dom ska måla gästrummet som sängen nu står i. 
24.00 god natt 

Får se om jag håller mitt tidsschema. Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.