Sleep tight


Tiden bara springer iväg, snart flyttar jag. Jag har inte ens börjat packa ännu, det betyder att jag i panik kommer slänga ner det mesta men glömma det viktigaste. Jag längtar så jag tror jag spricker! Känns som jag börjar ett nytt kapitel nu, att jag tar nästa steg, går vidare... Det känns läskigt men härligt, både fram och baksida att ha en kille som arbetar på olika ställen år efter år. Man vet aldrig hur kommande år ser ut och man kan aldrig planera men jag är spontan och tar det mesta som det kommer. Jag trivs med det mesta just nu, utom med att Helios box är tom... Jag vet att detta kommer bli kanon, vi ska äntligen bli en igen! God natt från oss. 

Planka


Planka hos pappsen igår och idag blir det middag hos min fina bror Peter och hans familj, bästa Lisa och fina Natanael och Noel. 

Lillis vilar idag, känns konstigt att bara ha en häst. Tomt, tråkigt. 

Jag ska köpa en dressyrsadel, ska prova Linas Wow sadel om den inte passar ska jag ringa Sharpman. 
Amen

Städa


Nu ska det städas, det absolut bästa som finns.... Jag stökar alltid ner innan jag får ordning, just nu ser mitt hem ut som ett bombnedslag med grejer över allt! Ska hänga undan all tvätt och hänga in kläderna sen ska jag hoppa Lillis och så dammsuger jag när jag kommer hem. Ska på middag hos min papp ikväll. 
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.