Dejt

Solen, jag älskar dig! 
Jobbade till 11 idag, hem och iväg till stallet för att snabbt skynda till stationen och plocka upp Bull. Vi har haft en fantastisk dejt ikväll!

Det här med att bo på olika håll är inte så tokigt. Att sakna är jobbigt men underbart, att sedan ses är så magiskt. Man känner sig ständigt nykär. Upp som en sol, ner som en...

Ganska kul med mitt senaste inlägg. Räkan gick kanon, en vecka senare var det meeting i Sundsvall och INGENTING stämde. Har tränat på, dressyren går kanon och hoppningen hemma också. Hopptränade idag och han känns fantastisk, lydig och lyhörd för små hjälper. Precis så jag vill ha honom. Får fortsätta jobba och hoppas han kan vara lika fin på tävling. Åker till Hudiksvall om några veckor och hoppar. 

Annars flyter allt på, jobbar och sliter och umgås med fina vänner. 
Livet


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.