Sweet home

Underbart är bara förnamnet. Önskar att jag kunde stanna länge, har inte hunnit träffa alla mina vänner eller hela min familj. Träffade Natanael hos min pappa och Noel var jag med till hästis. Luktat på Dessans bebis och träffat min vän Sofia. 
Tack för idag. 

Hemgång

Imorgon flyger jag hemåt, inbrottet gör att jag har en del att stå i även om min syster har gjort det mesta. Jag kollar på när Sverige tar GULD idag igen. Johan Olsson är överlägsen, grymt. 
Ska åka till stallet om nåågon timme, hopplektion i nya ridhuset som vanligt på onsdagar. 
 
Jag jobbar numera på kansliet på distans. Min klubb Märsta Ridklubb har flaggat om att dom behöver hjälp och då rycker jag in och har numera en 100 procentig anställnig på distans, hur det nu gick till. Redan andra timmen på mitt nya "jobb" tänkte jag säga upp mig. Det är fasiken inte lätt att ha 25 st nöjda ryttare.. MEN nu är det bara att rätta in sig i ledet eller så får man stå över. 
 
Hur som haver, lilla Annie ska få vara med Familjen Wiktsén när jag åker hem, vet inte hur jag hade klarat mig utan den underbara familjen. Sulle och Agge sköter min häst och ser till att han får den motion han behöver, TACK. Det betyder så himla mycket för mig. Jag ska bjuda över dom på taco när jag kommer hem.
 
Lastbilen är klar och den känns som ny, ny taklucka, nya lister, ny mellanvägg, kameran är fixad och fläkten och lamporna i hästdelen är ordnade. Underbart!
 
 
 
 

En prinsessa och en prins.

Känns skönt att iaf ha mina favoriter nära även fast jag bara vill vara hemma i Sigtuna just nu. Alla samtal har gått bra, vi har en ny ruta, nytt larm och allt glas i gästrummet är borta. 
Jag har världens bästa familj. 

Tack för allt alla. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.