Håriga hästgrejer?

Alltså min häst har en fantastisk päls MEN det fastnar ju iaf hår i schabraket, jag HATAR det! Eftersom mannen i huset är borta passar jag på att tvätta schabraken, det tar lite tid då jag tar ett i taget och självklart dammsuger jag dom innan så slipper man en hårig tvättmaskin. Sjätte scahbraket är i tvätten nu och jag har kramp i armarna.... 
 
Det är ju fredag och jag har inget bättre för mig så tänkte efterlysa en medhjälpare, jag behöver hjälp att fixa min hemida lite. Lovisa har dom senaste åren hjälpt mig och jag är alltid supernöjd men jag tror hon givit upp mig nu. Så, jag behöver någon gärna så snart som möjligt. Hör av er om ni är duktiga, så bestämmer vi hur vi gör. Tack
 
 

Fredagsmys med djuren

Självklart har jag varit i stallet igen, alltså tre gånger idag. Det har varit runt nollgradigt idag så jag passade på ta en längre runda i stallet. Finns en stor väg där som det typ aldrig kommer bilar på så jag släppte Annie lös och gick en härlig långpromenad. Tog in min fina häst och sa god natt. Nu ligger Annie utslagen i soffan och jag röjer här hemma. Ska strax lyssna på hockeyn, det är match både idag och imorgon. 

Har även bokat in en dressyrlektion på fredag, alltså om en vecka. Det blir perfekt uppladdning inför tävlingen. Lillis  behöver springa av sig och jag behöver känna att jag vet vart jag har honom. 

Om det är fint väder imorgon tänkte jag ta en längre runda ut i skogen annars blir det ridhuset utan stigbyglar. 

Det kom lite snö inatt...
Film från gårdagen

Min lilla räka var väldigt busig igår, men mot slutet kändes han bättre. Dryga veckan kvar till tävling och då ska vi jobba mycket med att galoppera och att ha kontroll i den större galoppen. Jag kan inte hålla på mesa i galoppen när jag hoppar högre hinder. Jag är iaf nöjd att han absolut inte är det minsta tittig på något av hindrena vilket var hans största bekymmer förut.
 
 
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.