Alltid oavsett, öronen framåt

Min räka trivs i Skellefteå, red en sväng ut idag och sedan en snabbis på banan. Han känns lite trött efter resan så det är inget arbete bara lite lätt jogg. Arbetsmyran klarar inte av att bara stå, hagarna här är ju allt annat än hemma. Hade han kunnat röra sig fritt hade han fått vila några dagar men det går tyvärr inte när han står i ruta hela dagen. Annars är allt toppen, vädret är galet och att familjen är samlad igen gör vardagen lite roligare. 

Nu ska jag göra mig redo för halloweenfest, blir taxi till stallet och släppa ut räkan imorgon. HahaÄntligen här

Hallå Skellefteå! 
Känns skönt att vakna tillsammans som en familj igen. Jag och Annie bilade upp igår och det gick kanon. Lillis kommer under dagen så jag ska åka till stallet om en stund och göra iordning åt honom. Förhoppningsvis kommer en häst till innan året är slut.... 

Nu ska jag göra frukost och börja packa upp. Sista dagen imorgon

Har bakat en tårta till morgondagen, min sista dag för denna gång. Skjuter min flytt till Skellefteå liiiite, på fredag ska jag nämligen till Tyskland.... Amen 

Jag som barn, gillade tydligen att baka då med, haha!!

6 dagar..

Jag har sex arbetspass kvar, tänk att jag jobbat på SAS i 6 månader redan. Heeeeelt galet va fort tiden går alltså. Nu väntar en vinter uppe i Skellefteå igen, tror det blir kallt och ruggit men det ska bli grymt att träffa alla fina tjejer igen. 

Som vanligt när det sker förändringar blir jag pirrig, jag är pirrig nu. 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.