Blir inte alltid som man tänkt

Packning pågår för fullt här. Det blev inte som vi tänkt oss och som vanligt strular det. Det är ju i motvind man verkligen vet vilka som ställer upp. 
Världens bästa lillasyster är på väg upp med en lastbil så vi kan få hem all packning. Imorgonbitti går alltså flyttlasset. Känns bra men konstigt. Svårt att få ner

Jag sitter och tänker på hur jag ska formulera mig på bästa sätt, hur jag med ord kan beskriva vad jag känner och vad Skellefteåtiden gjort med mig. Det går inte. 
Jag är rädd att missa någon därför kanske det är bäst att inte nämna någon och så får dom som tar åt sig göra det? Hur som helst kommer det inget sånt inlägg idag, jag orkar inte. Inte idag. 
Det kommer bli ett inlägg som kommer vara tufft att skriva, jag blir sentimental och ler inombords när jag tänker på hur många fina människor som korsat min väg dessa två år. Att jag skulle åka till Skellefteå och hitta vänner för livet trodde jag aldrig när jag hoppade på denna resa. Nä, nu måste jag sluta. 
Kram
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.