Hälsointyg

Som att jag inte har nog med kaos i mitt liv just nu så hade planen på att göra ett hälsointyg 24h innan avfärd självklart glömts bort!!! Panik att kalla ut distriktsveterinär då dom är de enda som får göra detta. NU är jag hemma, prinsessan har ett intyg och är redo för avfärd imorgonbitti 05.00. Ska försöka hinna sova en liiiiten stund iaf. God natt

Breakdown

Har haft två sammanbrott idag som slutat med att jag suttit kvar i bilen och bara låtit tårarna rinna. Det är så mycket som ska fixas, min telefon går varm av allt jag ska hinna med, dessutom är känslorna utanpå. Jag vet att allt kommer bli bra men att flytta är inte bara kul. Det där med att säga hejdå är inte så kul. Att dra upp allt och dra. Jag vet att på söndag när jag går och lägger mig tillsammans med min fina halva och Annie så vet jag att allt kommer vara värt det men just precis nu känns det bara åt helvete.

Fick en riktig boost av att träffa världens sötaste lilla prinsessa idag, det behövde jag.

Balkongfest

Var på fest i Sundbyberg igår i världensfinaste lägenhet! Så fräsch och stor! Balkongen gick runt halva lägenheten, sjukt fin!
Mår iaf bra idag, det vart ganska sent men ganska lugnt.
Idag blir det packning!

Jag och fina Fia

Djupvågsmassage

Idag har Camilla varit på besök och behandlat hästarna! Djupvågsmassage funkar fantastiskt bra på mina hästar. Prinsessan älskar det även om hon får träningsvärk dagen efter, efter ytterligare någon dag känns hon som en ny häst. Grymt!
Idag gör jag mitt sista pass för denna gång, det ska firas imorgon med massa god dricka och sällskap av finaste fisen!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.