Drömmer mig bort

Åhhh, känner mig lite som ett barn på julafton. Drömmer mig bort och ber en bön att detta går vägen. 

Ps håll tummarna för oss


Prinsessan fick träna förvändgalopp idag, tycker verkligen det är lösgörande. Rider i en stor åtta i hels ridhuset och håller samma galopp hela tiden och sedan gör jag likadant fast i den andra galoppen. L o v e i t!

Nu ska jag sova, ska vara på kommunhuset imorgon kl 08.00. 
Något extra

Jag kan flyga, prinsessan är mina vingar. Känslan går inte att beskriva men om ni bara visste vad jag hatade denna vita häst när hon kom. Hon va kantig och ful, halt, hade ett avbitet öra och gick inte att rida. När vi väl började lära känna varandra var det med handbromsen i. Hon var hemsk. Jag ångrade mitt köp i 3 månader, jag kunde hoppa max 50 cm och då var det i full galopp och få stopp på henne kunde jag inte heller. Hon stannade på ALLT minst en gång! Som sagt, jag grät mig sömnlös för att jag köpt denna häst. Jag hade faktiskt tankar på att sälja henne några gånger, jag provred ju henne aldrig och jag tänkte att vi helt enkelt inte passade ihop. Som tur var är jag en envis jävel, jag bestämde mig för att ge henne en chans, herregud hon kom ju flera mil ifrån till ett nytt stall och nya rutiner, ny ryttare och mycket därtill. Jag är så glad att vi båda tog den chansen! Nu har det gått 7 månader sen jag satt på henne första gången och det finns ingenting i världen som jag skulle vilja byta henne mot. Hon är magisk. Vi passar ihop och är lika envisa båda två. Att flyga över hinder med henne är en känsla som inte går att beskriva. Hon har enorm kapacitet och jag är så lycklig att jag klarar av det. Trodde i början att jag gjort det där felet många gör, köper en alldeles för dyr häst som hoppar hus men som man är för dålig för att klara av själv som amatör. 
Min fina prinsessa! Hon är bara bäst helt enkelt! J O B B H E L G

HATAR att jobba helg men ÄLSKAR att vara ledig mitt i veckan. Hur som helst är det snart dags att sova, börjar man jobba 06.00 kan man inte vara vaken så länge. 
Hoppträning med Prinsessan idag, wow vad vi har kommit långt. Hon har en ny form och jag har ganska bra koll på henne helt plötsligt. Träning ger färdighet. Måste våga/orka pressa henne mer nu, har en förmåga att nöja mig när det känns bra istället för att pressa lite till. Kanske kommer det något negativt utav den där sista pressen men i det långa loppet är det just den delen av passet man utvecklas. Min tränare är på mig hela tiden och det blir bättre men nu har jag satt upp nya mål kanske lite höga mål men fasiken vad jag ska rida och jag ska inte ge mig bara för att det känns bra utan fortsätta bygga vidare på det.
Lillis gick ett pass i ridhuset, kommer en tjej som ska prova imorgon så red igenom honom bara. Har varit en del provridningar så jag har knappt hunnit rida honom själv. Han är så fantastisk att rida, min pärla.
 
Idag har jag haft en dålig dag, det är okej att ha det. En sån dag då man kommer på väldigt mycket, tänker på tok för mycket och vill egentligen bara ligga i fosterställning och kolla på något skit på tv och äta godis. Imorgon är jag stark igen.
 
God natt
 
 

Öron

Hittade en gammal bild på Smulan, dööööör! Kan dom inte vara så där små och söta hela tiden. Hittade en på Goza också, dör söt-döden!! 

Sååååå kul att träffa Sulle! Som jag saknar henne, fina människa. 

Nu måste jag säga god natt, klockan ringer om några timmar. Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.