Häst och hund

Patrik är på Island med familjen, jag skulle åkt med men efter mycket om och men valde jag iaf att stanna hemma. Dom ser ut att ha det magiskt förutom då jag fick upp en bild på att dom rider islandshästar. Usch, då fick jag så ont i hjärtat. Dom som säger att islandshästar är "bäriga" osv snackar skit! Jag tycker det är djurplågeri att en fullvuxen karl sitter på en häst som är 150 i manken. Blev faktiskt lite besviken på min stalledräng som borde veta bättre. Blä. 

Hur som helst var det hoppträning igår, jag och Åsa hoppade varsin häst och det gick kanon för oss båda. Jag provade hoppa med ett nytt bett, det kändes kalas! Tänk att ett bett gör såååå stor skillnad. Två glada tjejer och två trötta hästar åkte hem med en känsla som var bra. 
När hästarna går bra ska ju såklart det andra djuret må skit. Hunden!
Annie har sedan ett par dagar tillbaka inte varit sig själv. Idag var hon så konstig att jag nu är på väg till veterinären. Stackars pluttan. 
Kommer bli en lång natt det här. Valentino

Prinsessan och insekterna går inte så bra ihop, hon får lite halvt panik och att skritta ut slutar alltid med galopp. Vi avslutade i en bra form och en galopp som jag inte är bekväm i, alltså lite snabbare än jag brukar. Jag blir lätt bekväm på båda mina hästar, sitter och åker med i ett behagligt tempo istället för att rida. Idag klev jag utanför min comfortzone och galopperade på. Det gick kanon! 

Lite sneak peak på min garderob som snart är så där fin som jag drömt om. Magisk midsommar

Helgen har varit perfekt! Midsommar ska firas med nära och kära och ni som hängt med länge vet att vi var i Spanien för två år sedan och firade HELA familjen. Det var samma gäng i år, mamma, pappa, mormor, syskon, respektive, barnen osv. Mina föräldrar är skillda och i nya förhållanden men vi kan liksom vara en stor familj iallafall, det är helt underbart. Tillsammans med Sandras familj (Olivias mamma) har det blivit lite som en tradition att ses allesammans. Det är fantastiskt att vi går så himla bra ihop. I sommar åker hela gänget ner till Öland och campar ihop i en vecka, det kommer bli galet! Jag älskar att vi är så nära i familjen, inte alla som har det lika bra. 
Hur som helst så var det dop för finaste Olivia i fredags och det var ju passade för då blev det ett underbart midsommarfirande med hela gänget på kvällen. 
Igår var vi ute på Ekerö hos Patriks familj, det var också helt underbart. Vädret var magiskt och alla härliga människor. 
Jag vill att mina barn också så få ha det så här bra, leka med kusiner och ha det toppen. 

Nu blir det god natt för mig, upp och jobba tiiidigt imorgon. 


Provridning

Nu har Lillis hemska sårskada från mötet med älgarna äntligen läkt och det var dags för provridning. Det är jobbigt att hålla på med provridningar, innerst inne vill jag ju inte sälja honom. Han är fantastiskt rolig att rida varje dag men jag har mer och mer börjat inse att det kanske är bäst att vi går åt olika håll. Dels för att jag vill hoppa och tävla högre och har inte kunskapen att utveckla honom vidare och dels för att han är sååååå fin i dressyren att jag personligen verkligen skulle vilja se hur långt han kan gå. Jag har redan ratat 3 st som har velat prova honom, jag säljer inte till vem som helst. Det ska kännas rätt i magen och visar det sig att han inte blir såld på grund av det så får han vara kvar. Att sälja en häst är som att skära ut en del av hjärtat och lämna över till någon annan och det skulle ju ingen vilja göra till någon man inte verkligen kände för. 
Hur som helst så gick det bra, Lillis var lite matt för dagen men han gör alltid sitt bästa. Min fina svarta. 

Gjorde även en smörgåstårta igår, Patrik gjorde en räkcheesecake och nu ska jag upp och göra en tårta. 

Trevlig midsommar vänner. 

Lediga dagar spenderas med vänner

Femkamp på Gröna Lund, ni kan ju gissa vem som vann. JAAAAAAG! 
Vi åkte två åk, frittfall och rödamattan. 
Man blir ju som ett barn igen när man är där, bra väder och trevligt sällskap ger energi till resten av veckan. Sitter på jobbet nu, har 1 h kvar.
Imorgon ska Lillis provridas, ska bli spännande även om det gör riktigt ont att vi kanske ska gå skiljda vägar. Tankarna går och kanske ska han lånas ut istället. Hmm vi får se hur det slutar. Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.