Vänner betyder

Har vinkat av Michelle, vet inte hur jag på bästa sätt ska sammanfatta dom här magiska dagarna. Vi har haft det toppen, det är så fantastiskt när man har en vän som Michelle. Vi kan skoja och skratta men även prata allvar och att ha nära till skratt gör det hela väldigt enkelt. Det är inte så många man kan ligga i soffan och vara tyst med, underbart. Dagarna har sprungit förbi och det känns nästan tomt att hon inte är kvar.
Jag är så himla glad över att Michelle har varit här, hon kom i rätt tid. Allt är toppen i Lugano men tyvärr har vi haft det tufft hockeymässigt och att få hit Michelle som en frisk fläkt har känts bra för både mig och Patrik. Michelle, du är toppen! Tack för att du är du!

Tillbaka i Lugano

Efter två nätter i Milano har vi nu intagit Lugano. Lugano visar sig från sin bästa sida med strålande sol och vacker blå himmel. Första kvällen spenderade vi på balkongen med lite goda ostar och massa goda italienska delikatesser. Gårdagen spenderades på Foxtown, en outletgalleria med allt vad man kan önska sig. Det vackra vädret lockade oss att sitta ute och äta lunch/middag, vi tankade med massa sol och d-vitamin.
Kvällen och natten prövade vi lyckan på casinot. En lyckad dag med skratt och mys.

Milan

Vi har intagit Milano! Lunch och mys på stan och snart väntar restaurangbesök på både min och Michelles favorit restaurang! Nobu!!

Vi dricker prosecco och tar sedeln dit vi kommer och allt vad det innebär. Puss

Nice weekend

Då var helgen förbi och det är måndag igen. Helgen har gått fort och det blir ju lätt så när man har kul. Ni minns kanske att jag skrev att jag skulle på hockey i fredags och vilken match jag fick se!! Patrik var pigg och helt rätt i allt som hände på isen och det resulterade i ett mål och vinst för Lugano. Jag sa innan matchen att jag trodde att han skulle göra mål, min teori grundades på att någon dag innan hade Patrik fått reda på att han var uttagen till landslaget. Med lite motvid i klubblaget och kniven mot strupen är det ju svårt att leverera och det är lätt att få hjärnspöken men jag tänkte att nu när han skulle få representera Sverige och kanske minnas hur fantastisk han va i Skellefteå några månader innan så blev summa sumarium att det måste betyda att klumpen i magen försvunnit och jag hade minsan rätt! Det blev inte bara mål i matchen på fredagen utan även på lördagen och vips så finns det självförtroende igen. 

 
Igår var vi på splash and spa, vattenland och spa. Jag var verkligen positivt överraskad, bland det bästa spa jag varit på. Kvällen avslutades med ett restaurangbesök och idag fölg Hanna, Alva, Fabian och Mattias hem till Sverige. 
 
Jag har spenderat dagen i stallet, Prinsessan gick bra men hon var lite snorig och det oroar mig förstås. Det har börjat bli kallt på nätterna här nu så kanske har hon blivit förkyld... Jag ska iaf hålla koll på henne. Imorgon ska hon få nya skor och beroende på status imorgon gå ett pass. 
 
I lördags var Emma i stallet med hennes flickor, så himla mysigt att inspirera till ridning. Hennes ena dotter har börjat rida och den yngsta fick sitta framför mig när jag red. 
 
Imorgon ska det packas för på onsdag drar jag till Milano och möter upp världens bästa pingla Michelle för två nätter där. Lääääängtar!
 

 
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.