Marknad

Eftermiddagen spenderades på stan där det var massor utav stånd uppe där det fanns både smycken och kläder och ja, allt möjligt. Jag älskar marknader, det bästa som finns är att gå runt och titta på massa småskit, haha. I Ryssland hade dom en underbar marknad under december och trots att det var iskallt besökte jag marknaden typ 6 ggr.
Jag och Sandra hade tänkt äta och dricka gott men lilla Olivia var så himla trött så vi bestämde oss för att köpa med mat hem. Väl hemma somnade lilla O som den prinsessa hon är och jag och Sandra åt och drack gott hemma istället. Dessutom såg vi hockey och det slutade med vinst denna gång. Nu ska jag sova, imorgon blir det sovmorgon och sen stallet.

Första gången inne

Blev en tidig ridning idag, det var massa folk som hoppade i paddocken så jag bestämde mig för att vara i ridhuset för första gången. Jag var helt ensam så det va skönt. Ridhuset har tak men på ena långsidan är det öppet så det är nästan som att rida utomhus. Hur som helst håller det på att byggas ett nytt ridhus och min prinsessa tyckte ljudet utifrån var väldigt läskigt. Vi hade faktiskt en rejäl fight för jag tycker inte det är okej att hon är rädd för samma sak en miljon gånger. Så efter 30 minuter halvtråkigt jobb gick hon som en klocka.

Nu blir det lite slapp och sen tänkte jag åka tillbaka till stallet och mysa lite.

1-års kalas

Igår var det Olivias födelsedag och det firades med en tripp till stallet, kalas och sen middag för dom vuxna.
Så underbart att ha mamma och mormor här, längtar tills resten av familjen kommer på besök.
Håller på boka in att Michelle, Lollo och Nellie ska komma. Det kommer bli grymt!

Idag ska jag bara slappa, helgen har tagit på krafterna och i eftermiddag ska min prinsessa joggas tror det blir longering så slipper hon mig på ryggen.

Ju mer jag tränar, ju mer tur har jag..

Ni vet vem som sa så...

Skrev igår att jag skulle visa idag att det inte bara var tur igår. Det gjorde jag, idag red vi ännu bättre och ännu fortare. Jag är så fruktansvärt stolt och glad över den här helgen och hästen. Att få ta emot en buckla idag inne på den stora arenan i Italien, det va mäktigt!
Tack snälla ni för alla grattis, ska försöka smälta detta nu.

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.