Sea grill

Idag har jag legat i skuggan med en bok hela dagen. I 38 graders värme är man inte så kaxig.. Har sovit dåligt 2 nätter, känner mig orolig men vet inte varför. Nu ligger jag här, vaken, mitt i natten. Måste försöka somna om men det får typ inte. 


Eftersom alla tjatar på att få se en bild på magen så ska ni få det. Ja, den växer! Slutspurt nu, om några veckor ligger han förmodligen på mitt bröst.

Middag blev det på Sea grill. Åt goda grillade prawns!

Plus 11kg
Världens bästa människa
Var betydligt mycket godare än bilden visar, haha

Kär i Dubai

Jag älskar Dubai! Jag svävar på moln alltså. Det bjuds på underbar mat varje dag, sällskapet har minskat från 4 till 2 och jag och Patrik ska försöka överleva utan Michelle och John. Vi hade iaf en grym sistakväll igår med kött och mys i madinat. 


Dagen spenderades på Zero Gravity, jag lämnade Patrik på hotellet och mötte upp en efterlängtad vän och hennes två kompisar. 

Nu får ni njuta av lite bilder

Kärlek till gänget
Bästisar
Bästisar
Mitt hjärta
När Patrik ska ta kort.....
Bröllop i Dubai
Zero Gravity beach club
Vera<3

Nassimi beach

Såååå underbar dag som avslutades på Asia asia. En topp 5 av alla bästa restauranger jag ätit på. Sällskapet, utsikten och maten får 10 poäng! Nu ligger vi i sängen mätta och belåtna. 

Att vara på semester med bästisar kan typ vara det bästa som finns. 

Gänget
Love
Sisten upp är en finne i röven

In Dubai!!!

Vi har anlänt och när vi kliver in i rummet är det fyllt med ballonger och tårta. Patrik har ju fyllt 30 år och det ville John och Michelle uppmärksamma. Alltså jag dog så gulligt det va. Bästisar! Vi är framme och har hunnit med mys i baren och nu dags att hoppa i säng för imorgon blir det partaj!


Mot Dubai

Efter den senaste tidens turbulens känns det skönt att säsongen är avslutad och nya äventyr väntar. Nu blickar vi framåt! Vi firar att vi har lugn och ro i livet med en resa till DUBAI!! Vi hade tänkt åka till Spanien men eftersom John och Michelle är i Dubai så var valet av resmål aldrig särskilt svårt. Det blir Dubai och vi checkar in på deras hotell imorgon!! Känns drömigt faktiskt och både jag och Patrik är taggade till tusen! 

Annie stannar hemma med mamma och Sofie. 

Vi bokade resan imorse så nu blir det till att packa lite snabbt!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.