Fem

Vaknade som en ny människa idag, Unis sov i 5 h och 30 minuter!!! Jabadabadooo


Hur som helst så sitter vi och planerar sommaren 2018. En månad i Spanien ser det ut att bli och jag längtar redan! Jag vill bara boka så att man kan börja längta sen. Efter en vinter i Ryssland MÅSTE man till solen, minns sist att det bara var grått grått grått. 

En annan sak som jag beslutat är att sälja Prinsessan. Inser att hon bara kostar pengar och jag kommer inte kunna ta hem henne till Sverige på ett tag, kanske flera år. Vi vet inte när vi kommer bo i Sverige igen så det här beslutet känns helt rätt. Nu ska vi bara hitta ett bra hem åt henne, min fantastiska prinsessa. 

I love

Vi lever, jag, Annies och Unis. Tiden springer och står still på samma gång. Jag är trött på att vara ensam och jag märker att humöret går upp och ner. Uno är 7 veckor och jag har klarat mig själv i 5 och en halv.. Dagar som denna funderar man ju på varför i hela friden man gör detta. Bajs. 


Hur som helst har det hänt massa kul också, för tro mig, jag försöker hinna med så mycket som möjligt varje dag. 

Mina hjärtan
Hihi Olivia blev plötsligt så stor❤️

Nedräkning på riktigt

Nedräkningen har börjat nu, snaaaaart får vi träffa pappan igen, vi längtar massor. 


Idag har jag och Uno Äääääntligen tagit oss i kragen och hälsat på hemma hos John och Michelle. Jag var ju höggravid och sen kom Uno så det har inte blivit av bara. Nu var det iaf dags och det var bara halva familjen hemma. John spelar ju också hockey så Michelle har varit lika ensam som jag. Så avis på att dom ska få bo 1 h från Sthlm, snacka om dröm! Michelle flyttar till sin man nästa vecka och jag och Uno har redan bestämt att vi åker och vinkar av henne på Arlanda då. 
Lunchen var iaf supergod och lägenheten såååå fin. Michelle har bra känsla för inredning och hennes syster hade målat massor av fina tavlor. Måste beställa en!
När jag är i så fina lägenheter i stan vill jag flytta, haha. Jag älskar mitt hus men det är ändå något speciellt med fina lägenheter. 

Jag har precis nattat Unis och ska krypa ner jag med. God natt

Seriestart

Så sjukt att hockeysäsongen startar imorgon, det känns så himla tidigt. Nåväl, jag sitter och letar vinterkläder till mig och Unis. Tänkte försöka beställa hem iaf till Unis innan vi flyttar, jag och Patrik tänkte köpa jackor där. Vinterkläder tar sån plats att det känns mer värt att köpa där än att släpa med fram och tillbaka. 


Dagen har annars varit rätt lugn, har varit på stan och kikat men hittade ingenting. Tänkte åka till Täby C imorgon och gå ett varv och lämna in bilen på in och utvändig tvätt. 
Nu är jag trött och skiter i att klockan inte ens slagit 22. God natt

Suprise!

Här om dagen hade jag ett paket i brevlådan, öppnade det med spänning och inuti låg två sparkdräkter och världens finaste kort till. Blev både överraskad och rörd. Tack fina Jenny Ivung med familj, både Uno och jag blev superglada. Passar på att tacka ALLA ni som givit Uno så fina saker, blir lika glad varje gång. Att ni tar er tid att tänka på oss är så fint, skulle vilja fota allt och lägga ut men då skulle jag inte göra annat än att fota, haha. Tusen tusen tusen tack iaf. 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.