Gudmor

Att välja gudmor har alltid varit ett självklart val för mig, min syster. När vi väntade Uno pratade vi en del om det och vi skulle välja en var, jag gudmor och Patrik gudfar. Men Patrik hade ingen han riktigt kunde välja och tanken var först att kanske bara ha en. När jag var gravid hade jag många runt mig, som stöttade och fanns där men det var en som för mig växte till något extra. Som alltid sa dom rätta sakerna, som fanns där både som vän och som extrapappa när Patrik inte kunde, som fick mig att må bra under min annars rätt hemska graviditet, hon var mer eller mindre med under förlossningen och tillsammans med min familj den första som hälsade på på sjukhuset.  Det kändes så självklart för både mig och Patrik att fråga henne om lov om att vara Unos gudmor. Båda två sa ja och jag är så glad att vi kan presentera Unos gudmödrar, Sofie (min syster) och Michelle (en mycket god vän och extrapappa). Igår och idag har Michelle varit över och hälsat på, Uno firade en månad utanför min mage och Michelle kom med present och ballong och idag hade hon även med sig sin man John. 


#1 - Michelle

Hade inte kunnat bli mer glad och ärad av frågan❤️ Ni är som familj och det känns helt fantastisk att få vara en del av Unos liv, har älskat honom sedan jag visste att han fanns i magen❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.