Han

Idag vill jag skriva ett par rader om killen som var etta på min "lista" men som blev fråntagen den platsen ganska exakt den 12 juli. Han är inte längre etta men han är fortfarande helt fantastisk. Han sitter många många mil ifrån oss, går till jobbet varje dag och gör sin grej trots att han saknar och längtar ihjäl sig efter oss (mest Uno). Han är grym tycker jag, som han kämpar. Jag hade aldrig klarat av det han klarar av. Igår skickade han en lista på saker han skulle införskaffa innan min och Unis ankomst. Han är bäst den där pappan. 


I veckan spelade han en turnering och fick pris för turneringens bästa spelare, det är han värd. Han är bäst på alla plan, både på jobbet och hemma. 

Han har nr 70 nu men under försäsongen men kommer att ha nr 19 när serien startar. 

Patrik och Alexander (den andra svensken i laget)
#1 - Grahnskan

Fin pappa Uno har. Å en supermamma Tillsammans är Ni ett Jäkla Team MZ
♥️ Kram

Svar: ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.