Nedräkning på riktigt

Nedräkningen har börjat nu, snaaaaart får vi träffa pappan igen, vi längtar massor. 


Idag har jag och Uno Äääääntligen tagit oss i kragen och hälsat på hemma hos John och Michelle. Jag var ju höggravid och sen kom Uno så det har inte blivit av bara. Nu var det iaf dags och det var bara halva familjen hemma. John spelar ju också hockey så Michelle har varit lika ensam som jag. Så avis på att dom ska få bo 1 h från Sthlm, snacka om dröm! Michelle flyttar till sin man nästa vecka och jag och Uno har redan bestämt att vi åker och vinkar av henne på Arlanda då. 
Lunchen var iaf supergod och lägenheten såååå fin. Michelle har bra känsla för inredning och hennes syster hade målat massor av fina tavlor. Måste beställa en!
När jag är i så fina lägenheter i stan vill jag flytta, haha. Jag älskar mitt hus men det är ändå något speciellt med fina lägenheter. 

Jag har precis nattat Unis och ska krypa ner jag med. God natt

#1 - lillemmish

så sööt liten tröttis :)

kram

Svar: 😀😘
carolinemartenssons.se

#2 - Michelle

Tur att vi alltid har varandra, så vi aldrig blir för ensamma❤️

Och jag älskar ert hus, så vi kanske ska byta lite ibland när det passar😂 Haha

Svar: Verkligen tur❤️ byte minst en vecka varje år tack🙋🏼
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.