Utvecklingsfas

Uno har i en månad varit en drömbebis, snäll och nöjd. Nu har det vänt. Det började tidigare i veckan att han blev lite skrikig och det har bara blivit mer och mer. Han har ont i magen och är väldigt gasig. Jag vet inte om det beror på att jag försökt sluta amma men jag har iaf börjat igen så får vi se om det hjälper. Han är säkert inne i någon fas men det är väldigt frustrerande när man knappt kan trösta sitt eget barn. Jag är livrädd för att det ska vara kolik men enligt experterna så är det här helt normalt och inte alls som kolik. Han har börjat få magdroppar nu också, mitt lilla hjärta. 


Igår fick jag 2 h egentid, andas och tänka på mig själv en liten stund. Det behövdes men allt jag tänkte på var Uno, jag hörde hans skrik i mitt huvud. Sjukt egentligen. Idag ska vi mysa hemma hela dagen och vid 15.00 ska vi kolla på Natanael som har fotbollsmatch. 

#1 - Malin

Testa pysventilerna från apoteket. Hjälper bebis att få ut gaserna. Windy tror jag dom hette. Leon var exakt likadan. Körde på dom och semper droppar//malin

Svar: Tack! Ska köpa direkt
carolinemartenssons.se

#2 - Malin

Vi hade samma fas med båda barnen runt 1-2 månaders ålder. Mer vakentid både dag o natt och betydligt mer missnöje, de är då man känner att dom som använder uttrycket "sleep like a baby" aldrig haft någon bebis🙈😂 men tro mig, de blir bättre, lovar! Men glöm inte bort dig själv mitt i allt💕🙏

Svar: Skönt att höra! Jag håller på bli galen här hemma😂💙
carolinemartenssons.se

#3 - Anonym

Testa att bära i sjal när han är orolig. Hjälper både magen att hålla igång och ger närhet för bebis och fria armar för dig ❤ grodhålla är också bra för att hjälpa magen.

Svar: Åh tack för tipset😊
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.