Så mycket kärlek

Latar mig i soffan medans mannen lagar middag, bra deal!

Prinsessan var busig idag i solskenet men det är bara att skratta åt. Det är ju inte bara jag som älskar solen om vi säger så. 
 
Har fått lite grattis på ett inlägg längre ner, tror det är för att på bilden så ser jag inte ut som jag brukar. Jag har nämligen svårt att stänga mina kläder.... Magen har växt lite, det växer nämligen en liten pojke där inne som beräknas komma om si sådär 4 månader om allt går som det ska. Känns både läskigt och fantastiskt roligt. Vi har lixom valt att inte gå ut med det på sociala medier men nu när det kom grattis på ett inlägg så känns det på något sätt rätt att faktiskt tala om det nu. Såååå, vi ska bli föräldrar åt en liten Uno (om Patrik får bestämma namn). 
 
 

Söndagshäng

Söndag och dagen man väntat på, det betyder nämligen ledigt. Vi gjorde en brakfrukost och tittade skidor innan vi gav oss ut på stan. Blev lunch på ett pastaställe och den hem igen. Annie har hängt med sin kompis Olivia och busat så nu är hon helt slut.

Idag beställde vi nytt matbord, tjoho! Längtar tills vi ska flytta in på riktigt. Sitter på inredningssidor hela dagarna och spanar, så kul!

Galet väder

Vädret är en stor snackis just nu, men som ni förstår känns det som att jag är i himlen. Förra året den här tiden pulsade jag runt i snö med full vintermundering och med en isskrapa i högsta hugg. Man är ju inte direkt bortskämd med vårväder så här tidigt. Såååå, därför blir jag lite extra pirrig i kroppen när man går runt i solsken och t-shirt i februari. Det blir bara varmare och varmare för varje dag som går. Idag efter ridningen satt vi och fikade i solen och det värmde så fruktansvärt skönt enda in i märgen! Som jag sagt förut så tankas jag av solen, jag blir som en ny människa med extra energi och kraft. Love Love Love! Nu blir det hockey, sista innan sluspelet börjar nästa vecka.

Bakning

Igår blev det chokladbollar! Jag ÄLSKAR chokladbollar och varje gång jag öppnar kylen måste jag ta en, haha. Inte så hälsosamt kanske men oj så gott. Olivia tyckte också det va gott. Mums


Idag blir det ridning och sen hockey. Har vaknat med huvudvärk men hoppas det upphör när jag ätit frukost. Ha en fin dag. 

Gårdagens middag, panerad cod, grovhackad potatis och inlagd gurka!
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.