Happy wife Happy life!

Ikväll har vi varit på stallfest, en beridare i stallet fyllde år igår och det firades idag. Min fina sambo följde med och vi hade det riktigt trevligt. Det bjöds på massa gott att äta och dricka. Nu ska jag duscha och gå och lägga mig. Puss

Unna

Efter 4 intensiva och långa dagar i Italien vad det skönt att äta middag med Patrik och andas lite. Jag kom direkt från stallet och satt och luktade häst med vita ridbyxor men vad gör det?! 


Idag har jag och Sandra varit på ansiktsbehandling på The view, man ska ta hand om sig själv och det passade vi på att göra idag. På torsdag ska jag, Sandra och Emma gå på manikyr och pedikyr. Små saker i vardagen som man är värd!

Nu ska jag sova, fick migrän tidigare men det har släppt nu men känner mig fortfarande lite mosig. 

My number one

Dagens tävling började med att jag var trött och inte alls sugen på att hoppa överhuvudtaget. Men efter bangång och framridning kände jag mig taggad till tusen. Hade en väldigt väldigt väldigt trevlig runda på en annars väldigt svår bana. Rytmen och distanserna satt perfekt. Gjorde ett misstag som tyvärr kostade mig fyra fel men jag tar med känslan hem. Ska ladda upp filmen imorgon. Sov gott

Finast på tävlingsplatsen

Dagens runda vill jag helst glömma, allt egentligen pågrund av att jag inte förstår språket. Orkar inte förklara men när min tränare skrek RID var det 4 sekunder kvar innan min förberedelsetid var slut och klockan för min runda startar. PANIK med andra ord, satte av i full galopp och sen gick det undan hela rundan kan man säga. 10 hinder felfritt men sen blev hon alldeles för lång och rev. 

Hur som helst laddar vi om för morgondagen, blir 125. 
Puss

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.