Bra helg

Så sprang den här helgen förbi också, ingen är gladare än jag! Det betyder att det snart är onsdag och då får vi äntligen träffa den efterlängtade pappan!!! Har haft en mysig helg med familjen, i lördags kom Patriks familj hit och hälsade på. Vi åt bullar och glass i solen. Till lunch och middag blev det hejdå-avsked för Tony, Sandra och Olivia som flyttat till Linköping idag. En helg med familjen, älskar mina familjer. Nu sover Uno så jag ska passa på att ta en dusch innan han vill ha mat igen. 


Patriks familj på besök.
Farbror Mattias och Uno
Lisa och kusinerna
Familj
Farmor och mormor med barnbarn
Båttur
Olivia passar på att ta ett sista dopp
uno gillar inte att vara med på foto
Världens bästa❤️

Mamma

Har jag sagt att jag har världens bästa mamma? Jag har vetat det hela tiden men aldrig uppskattat henne så mycket som nu. När man är ensam och sårbar tänker man mycket och herregud alltså, jag hade aldrig klarar mig utan henne. Det är hon som får vardagen att fungera hemma hos mig, hon hjälper mig handla, städa, laga mat, gå ut med sopor ja ni förstår. Jag vet att hon är världens bästa mamma men även världens bästa farmor och nu även mormor. Hon lever för sina barn och barnbarn och det är fantastiskt. Tack mamma för att du är så fantastisk, jag vill bli en lika bra mamma som du. 


Idag svängde hon förbi med detta. 


Nedräkning

I min almanacka står det att jag ska föda imorgon, haha. Jag var så inställd på att bli igångsatt två veckor senare än Bf så jag skrev in det i kalendern. Nu vet vi ju att Uno valde att titta ut 2 dagar tidigt istället. Två veckor har gått sedan jag blev mamma och hur klyschigt det än låter så är det magiskt. Att få vara mamma till Uno är verkligen som att vinna högsta vinsten på lotto. Jag läser böcker för honom, pratar med honom, lyssnar på poddar med honom och även om han inte förstår så vet jag att ju mer jag pratar ju fortare kommer jag att få svar. 


Vi saknar ihjäl oss efter pappan och vi börjar räkna ner dagarna tills vi kan ses alla tre igen, 6 dagar kvar. 

Kusinmys

Mamma och pappa

Wow, vilken respons jag fick på min förlossningsberättelse. Kul att ni gillade den, det gör jag med. Den bästa dagen i hela mitt liv utan konkursens. 


Dagarna går i ett och jag har varit både mamma och pappa i en vecka nu. Att Patrik inte är hemma är jobbigare än jag hade föreställt mig men det funkar. Jag har verkligen världens bästa familj och vänner som hjälper mig med allt. Jag är verkligen tacksam och glad för all support vi får jag och Uno. I helgen var Michelle här och sov över med oss, så himla mysigt. Michelle har varit en ängel i allt detta, inte nog med att vi var väldigt goda vänner innan Uno så har hans tid fört oss ännu närmre. Hon har stöttat mig genom hela graviditeten och även Unos första levnadsveckor. Jag kallar henne extra-pappa, hon har lixom tagit Patriks plats och det känns kanon. 

Nu ska jag blunda lite innan Uno vaknar och är hungrig. 


Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.