Jag mår bra idag

Hej fina!


Tiden står stilla och jag inser ju att den inte går fortare för att jag gnäller om det. Idag är en bra dag, känner mig pigg trots dålig sömn. Ska åka iväg och kasta kartonger som jag samlat på mig, igår kom ÄNTLIGEN det andra Tom Dixon bordet!! 5 månader senare.... När jag packade upp det blev jag sååå besviken, det passade inte alls. Det ser stort och klumpigt ut men jag hoppas att den känslan försvinner när jag blivit van. Har ju haft det lilla dixonbordet där så länge nu att det kanske är därför det ser förfärligt ut. 
Nu väntar jag bara på att min pall som jag beställt till hallen och att kameran kommer. Sen är det paus i inredning här ett tag, orkar lixom inte mer. 

Nu kasta kartonger sen långpromenad med Smulan!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.