Lever

Nej, jag är inte inne och föderbarn. Har förstått att det är flera som tror det om jag inte är aktiv på sociala medier och liknande. Med all rätt, nu kan han ju faktiskt komma precis när som helst. Jag har ju spytt och mått piss hela helgen och det var läge att ta reda på varför. Blev ordinerad VILA VILA VILA. Jag är ju så himla dålig på att ta det lugnt för jag blir så uttråkad direkt men nu måste jag ju lyssna... 

Jag saknar Patrik, bara att ha honom hemma, att ha honom bredvid. Vill bara att den här förlossningen ska starta nu så jag kan ringa det där samtalet och be honom flyga hem! Vi har en deadline och det är att jag måste ringa honom innan 00.00 varje kväll/natt för då hinner han med första flyget hem och landar på Arlanda 11.45. Jag kommer inte ringa idag heller för Uno visar inga tecken på att komma ut.. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.