Mamma och pappa

Wow, vilken respons jag fick på min förlossningsberättelse. Kul att ni gillade den, det gör jag med. Den bästa dagen i hela mitt liv utan konkursens. 


Dagarna går i ett och jag har varit både mamma och pappa i en vecka nu. Att Patrik inte är hemma är jobbigare än jag hade föreställt mig men det funkar. Jag har verkligen världens bästa familj och vänner som hjälper mig med allt. Jag är verkligen tacksam och glad för all support vi får jag och Uno. I helgen var Michelle här och sov över med oss, så himla mysigt. Michelle har varit en ängel i allt detta, inte nog med att vi var väldigt goda vänner innan Uno så har hans tid fört oss ännu närmre. Hon har stöttat mig genom hela graviditeten och även Unos första levnadsveckor. Jag kallar henne extra-pappa, hon har lixom tagit Patriks plats och det känns kanon. 

Nu ska jag blunda lite innan Uno vaknar och är hungrig. 


#1 - Michelle

😭❤️😭❤️ och snart ska vi ut på finkryssning hela gänget!! Ni är det bästa

#2 - Malin lundin

Åh så fin han är Carro! Grattis Grattis Grattis! 💙💙

Svar: Tack💙💙💙
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.