Try my best

Jag försöker mitt bästa med att sköta det här hemmet, handla, laga mat, tvätta, gå ut med hunden, vattna blommorna. Jag har också dåliga dagar då jag inte orkar någonting och då önskar jag förstås att Patrik va här och kunde ta hand om mig, göra en macka eller bara vara här och pussa mig i pannan. 

Jag känner mig ju inte direkt fräsch men jag försöker iaf göra mig så fin det går, för min egen skull. 
Idag var jag och tittade till Uno, han är ju fixerad och ligger väldigt långt ner och det KAN vara ett tecken på att han vill komma ut snart. Han mår bra och alla mina värden var bra så det är skönt. Patrik är redo att flyga hem så fort jag ringer. Tror dock det dröjer men allt är i sin ordning och vi är redo!! 

Smulan längtar också efter Patrik💕
#1 - Anonym

Vet du Caroline... Du är en grymt vacker gravid kvinna, men det tycker man sällan när man själv är "där"... alltså Du är vackert gravid, lever aktivt och skötsamt, har en stor fin släkt och en fin man o lilla Annie såklart. Du Är "förberedd" på Unos entré, SÅ unna dig att Vila , Slappa, inte göra nåååt... mer än att vänta 😉 Först på Uno och sen på Patrik... snart 👪🐕

Svar: Tack, vilka fina ord😘
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.