Vinterjacka

Alltså hur sjukt är det inte att jag, i början på juli, sitter och letar efter en vinterjacka att ha i vinter... Känns iaf riktigt jävla sjukt!! Förra året hade jag inte ens vinterjacka och i år lär det bli vinterjacka i 6 månader. 

Patrik har skickat lite filmer på eventuella lägenheter, alla har faktiskt varit över förväntan även om det inte har riktigt samma stil och standard i Ryssland som här i Sverige. 
Just precis idag längtar jag faktiskt efter att få se och upptäcka det nya hemmet, det är alltid lite pirrigt att flytta såklart. Man måste ju lära känna staden, affärerna, gatorna, folket. Vi har ju gjort Ryssland så jag känner att jag har lite kött på benen och det tror jag är väldigt bra och nyttigt, speciellt nu när vi har en liten bebis med oss. 
Det här livet passar inte alla, jag förstår det och stundtals frågar jag mig om det verkligen är värt det... Men jag väljer att se möjligheterna och allt jag fått se och uppleva, språken, vännerna, resorna, det väger upp allt. Jag vet att jag kommer sitta på det där ålderdomshemmet och inte ångra en sekund och då har jag förhoppningsvis väldigt många år till kvar att fylla med roliga upplevelser. Hem finns alltid kvar och när som helst under resans gång kan man återvända, för att tanka energi, träffa familjen och vännerna. Ibland tänker jag att "Gud va folk missar saker, som bor på samma ställe hela livet, går i samma skor och arbetar på samma jobb", dom tänker säkert att jag och alla andra som lever som jag är knäppa som lever som vi gör. Jaja, jag är iaf lycklig och det är huvudsaken. Puss och god natt

#1 - Mirre Sweetwords

Det är ju på sommaren man ska fynda vinterplaggen eg

Svar: Det har du så rätt i😄
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.