Gucci

ÄNTLIGEN har jag hittat skötväskan jag letat efter i flera månader. Jag är ingen Gucci-tjej men deras skötväskor ÄLSKAR jag. Tyvärr går dom flesta i brunt och vi har ju en grå vagn och när den gamla modellen (grå,blå) utgått så har mina kompisar runt om i världen försökt hjälpa mig leta. Hannis i Florens, Vera i Dubai, Lollo i Hamburg och Patrik i Barcelona. Alla utan att lyckas. Meeeeen så igår natt när jag inte kunde sova hittade jag en på eBay och kände bara att "jag SKA ha den där väskan" så jag klickade hem den och skiter i att den är begagnad. Nu väntar jag med spänning på att den ska komma!! 


Gucci diaper bag

Happy friday

Idag kom mamma och mormor hem från 2 veckor i Italien, jag hämtade dom på Arlanda och medans dom packade upp tog jag en tripp till Mio. När jag kom tillbaka var dom klara och dom hade köpt massa fint till Uno. Jag och mamma tuffade vidare till Olivia och sedan hem till mig. Hon hjälpte mig packa upp sakerna från Mio och sen körde jag henne hem. 

Eftersom jag har problem med att sitta still så började jag montera lite tavlor som kommit och nu tror jag minsan hallen är helt klar. Alla säger åt mig att ta det lugnt men jag kan inte det! Jag får panik då och börjar tänka på att Patrik är långt bort och att jag kan föda när som helst. Jaja, nu är jag iaf heeeeeeelt slut och ska duscha och sen sova. Imorgon kommer Kristin på lunch. 

Olivia, jag och Smulan

När man blivit "lämnad" tycker jag den bästa medicinen är att göra saker. Så när Sandra ringde och frågade om jag ville hänga med Sigtunas coolaste prinsessa så blev jag superglad. Jag och Annie gick dit och som vanligt när faster passar blir det full rulle. Det slutade med att både hunden och barnet ville sova, Hahaha. 

Nu ska jag vila lite innan jag och Jessica ska åka på bilbingo. 

"Föd inte utan mig"

Att säga hej då på Arlanda är ju alltid jobbigt, det vore ju konstigt annars. Jag är ingen känslomänniska utan är en rätt stark tjej som alltid försöker tänka positivt även i jobbiga situationer. Idag när jag körde Patrik till Arlanda så var det en speciell känsla, en blandning av skräck och en konstig pirrande känsla av förväntan. Ingen vet, varken han eller jag när och var vi ses nästa gång. Ska han hinna hem till förlossningen eller ska han landa i Sverige som nybliven pappa? 
Jag försöker att inte fundera så mycket utan tar en dag i taget. Det hjälper inte att stressa upp sig nu över vad som kan hända osv, jag har inga förväntningar eller drömmar om förlossningen utan allt får komma som det kommer och då tror jag också jag blir minst besviken om något oväntat skulle hända. 
Idag på Arlanda sa vi hej då med kramar och pussar, jobbigt såklart MEN jag satte mig i bilen och åkte hem igen lite starkare och även om jag fick svälja både en och två gånger för att hålla dom där tårarna borta så kändes det bra. 
Sen fick jag ett sms "föd inte utan mig" och det var så laddat att jag fick ett slag i magen, jag har ju levt i min bubbla att allt kommer gå bra, att jag ska ta en dag i taget men efter det där smset var allt bara svart. Herregud, jag vill inte föda själv!! Jag fick stanna på motorvägen och kliva ut ur bilen och andas och gråta, jag tror jag skrek något också. Sen satte jag mig i bilen igen och peppade mig själv med att det är okej att vara ledsen men att jag fan skulle skärpa mig och att vi kommer klara detta kanon. Vad som än händer så har jag världens bästa team bakom mig som kommer att ställa upp vad jag än behöver. Det här kommer gå kanon även om just idag känns som en jävla jordbävning..
 
Tack för omtanken till er som hört av er, det värmer i hjärtat.
 
 

Sista rycket

Passar på att göra mig fin i håret, vet lixom inte när man ska få tid till det sen. Jag äter bullar och Emma gör mig fin. Sen ska jag hem och pussa på min bulle. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.