"Föd inte utan mig"

Att säga hej då på Arlanda är ju alltid jobbigt, det vore ju konstigt annars. Jag är ingen känslomänniska utan är en rätt stark tjej som alltid försöker tänka positivt även i jobbiga situationer. Idag när jag körde Patrik till Arlanda så var det en speciell känsla, en blandning av skräck och en konstig pirrande känsla av förväntan. Ingen vet, varken han eller jag när och var vi ses nästa gång. Ska han hinna hem till förlossningen eller ska han landa i Sverige som nybliven pappa? 
Jag försöker att inte fundera så mycket utan tar en dag i taget. Det hjälper inte att stressa upp sig nu över vad som kan hända osv, jag har inga förväntningar eller drömmar om förlossningen utan allt får komma som det kommer och då tror jag också jag blir minst besviken om något oväntat skulle hända. 
Idag på Arlanda sa vi hej då med kramar och pussar, jobbigt såklart MEN jag satte mig i bilen och åkte hem igen lite starkare och även om jag fick svälja både en och två gånger för att hålla dom där tårarna borta så kändes det bra. 
Sen fick jag ett sms "föd inte utan mig" och det var så laddat att jag fick ett slag i magen, jag har ju levt i min bubbla att allt kommer gå bra, att jag ska ta en dag i taget men efter det där smset var allt bara svart. Herregud, jag vill inte föda själv!! Jag fick stanna på motorvägen och kliva ut ur bilen och andas och gråta, jag tror jag skrek något också. Sen satte jag mig i bilen igen och peppade mig själv med att det är okej att vara ledsen men att jag fan skulle skärpa mig och att vi kommer klara detta kanon. Vad som än händer så har jag världens bästa team bakom mig som kommer att ställa upp vad jag än behöver. Det här kommer gå kanon även om just idag känns som en jävla jordbävning..
 
Tack för omtanken till er som hört av er, det värmer i hjärtat.
 
 
#1 - Anonym

Du vet var jag finns om det behövs ❤️ Du/ni är världens bästa!

Svar: ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Evelina Markgren

❤ lycka till när det är dags ❤

Svar: Tack❤️
carolinemartenssons.se

#3 - Anonym

Du vet vart din lillasyster finns ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

#4 - Lollo

❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

#5 - Grahnskan

Men Ni då♥️♥️ Bästa
😭 Hoppas så att Ni får föda tillsammans..
Kramar i massor

Svar: ❤️
carolinemartenssons.se

#6 - Days by Johanna

Håller tummarna för att han kan vara med på förlossningen

Svar: Taaack✊🏼😘
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.