Full av energi

Gårdagen gav mig verkligen en boost! Nog för att jag känt mig väldigt pigg och stark men gårdagen fyllde mig med sådan glädje alltså! Det är inte så vanligt att man träffar alla sina favoriter samtidigt. Så himla kul att  dom fick träffa varandra också för som sagt man umgås ju inte alla samtidigt. Nu är jag lite så där hög på glädje och kärlek, för mina vänner såg till att överösa mig av kärlek. Känner mig verkligen lyckligt lottad och uppskattar verkligen att dom tagit sig tid att uppvakta mig och Uno. 

Jag har tvättat alla fina kläder som Uno fick igår, satt upp tavlorna och drömfångaren, lagt upp alla fina nallar så nu får han gärna komma! Vi längtar så mycket. 

#1 - Michelle

Ja nu får han komma!! Längtar ihjäl mig

Svar: Jag me! Dessutom är jag less på den här magen nu och att inte kunna sova på natten. Fast det kanske jag inte kommer kunna när han är ute heller😂😂
carolinemartenssons.se

#2 - Anonym

Nej, men då kommer jag och avlastar🙌🏼🙌🏼💙💙

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.