Happy friday

Idag kom mamma och mormor hem från 2 veckor i Italien, jag hämtade dom på Arlanda och medans dom packade upp tog jag en tripp till Mio. När jag kom tillbaka var dom klara och dom hade köpt massa fint till Uno. Jag och mamma tuffade vidare till Olivia och sedan hem till mig. Hon hjälpte mig packa upp sakerna från Mio och sen körde jag henne hem. 

Eftersom jag har problem med att sitta still så började jag montera lite tavlor som kommit och nu tror jag minsan hallen är helt klar. Alla säger åt mig att ta det lugnt men jag kan inte det! Jag får panik då och börjar tänka på att Patrik är långt bort och att jag kan föda när som helst. Jaja, nu är jag iaf heeeeeeelt slut och ska duscha och sen sova. Imorgon kommer Kristin på lunch. 

#1 - Sussie

Äsch, ska man sitta och uggla i soffan då dagarna redan går hur långsamt som helst så hinner man ju sprängas innan ungen hittat ut😝

Svar: Hahaha exakt!!
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.