Mardröm

Helgen har varit helt fantastisk, sol, bad, fiske, båttur och goda skratt. Man hoppas ju att vädret är lika bra under midsommar men som vanligt ska det väl regna från alla håll och kanter då. Nåja, helgen var grym förutom en liten detalj att det som inte får hända hände, tiden stannade och alla höll andan när jag handlöst trillade i trappan...

Ja, det va faktiskt lite sjukt för även om jag absolut inte slog mig så fick jag en puls på femhundra och adrenalinet pumpade som aldrig förr. Jag låg kvar en stund och kände efter, försökte känna om jag hade ont. Jag hade inte ont så jag ställde mig upp och tänkte först att det bara fanns ett vittne och att det nog var bäst för alla att låta det vara så. Jag ville inte oroa i onödan. Men det tog inte lång stund innan jag såklart berättade för den blivande pappan och sen va cirkusen igång. 
Jag mår bra, Uno är väl skyddad där inne och mår också bra så nu är ordningen återställd. Och ja, jag ska försöka vara lite försiktig jag lovar. 

#1 - Michelle

Tur att allt gick fint med er båda❤️ Så jäkla
Läskigt 😭

Svar: ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Jennifer

Jag föll också när jag var gravid,man blir ju så orolig för lillpyret<3

Svar: Visst blir man😘
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.