Sommarfest med familjen

Ni vet ju att jag älskar att spendera tid med familjen och därför har denna helg blivit extra lyckad då det var dags för sommarfest med just familjen. Jag hade fått i uppdrag att fixa lunchen, det blev hemmagjord potatissallad och rostbiff, så kul att potatissalladen uppskattades så. Lisa och Peter stod i vanlig ordning för lekarna och mitt lag vann förstås, wihoooo! (Jag är en hemskt dålig förlorare så jag är väldigt glad över att vi vann)

En väldigt lyckad dag, kväll och natt trots det hemska oväder som drog in strax innan middagen. Men det hör ju till en svensk sommar. Till middag blev det paella, det va magiskt gott!! Idag är man lite trött men det får man vara på söndagar! 
Imorgon kommer äntligen min Bulle hem! Efter en vecka i Barcelona med kompisgänget som blir 30 år i år. Tyvärr har dom drabbats av ficktjuvar typ som ALLA som åker till Barcelona råkar ut för. Annars hade han gärna varit med på sommarfesten. En av anledningarna att jag älskar honom så mycket är just för att han också tycker det är viktigt att spendera tid med familjen. Han är väldigt mån om sin familj och försöker ta vara på varje tillfälle han får att umgås. Den "egenskapen" älskar jag.

Noel, Leon och Olivia. (Och Annie förstås)
Fruktfat a la mamma!
Sommardrink!
Paella på muurikkan
Världens bästa storebröder!
Efterrätt
#1 - Sussie

Gud vad mkt gott😍😋 kan man få bli adopterad?

Svar: Komsi komsi! Kommer du lagar jag precis vad du vill❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.