Vecka 37

Jag kämpar på, diverse krämpor och svullnader och att raka benen är en bedrift i sig. Vädret visar sig från sin bästa sida, strålande solsken ger mig energi även om jag mest går runt och svettas dygnet runt. Igår var det näst sista kollen på Uno, han är fixerad med huvudet nedåt och redo att komma ut. Det känns förstås bra att han ligger som han ska. Känner mest att han gärna kan komma nu, är riktigt less på att vara gravid faktiskt. 

Idag åt vi våfflor, sylt och mjukglass till lunch och det kan typ vara det godaste som finns! Efteråt gick vi och fikade på Plåt Pelles café, ett nytt mysigt café i Sigtuna. Avslappnat och med en utsikt som är svårslagen. Nu blir det grillat till middag. Puss

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.