Det är över..

Återigen sitter man här som någon loser, säsongen är slut och det är bara bryta ihop och gå vidare. Nej, nu ljuger jag. Säsongen är visserligen slut, Lugano åkte ut i semifinalen men inte deppar jag för det. Jag blickar istället tillbaka på min bästa säsong någonsin! Den går lixom inte ens att beskriva men att jag blivit både en bättre ryttare och utvecklats tillsammans med min häst är det inget snack om. Nu tar jag en lite längre paus i ridningen, något helt nytt för mig men jag ser redan framemot min comeback. Jag ska rida en vecka till men på något sätt saknar jag det redan, vet inte hur jag ska klara av att inte åka till stallet och rida varje dag?! Hur ska jag fördriva tiden? Nej, jag ska inte jobba i sommar eftersom bebisen är beräknad om 100 dagar känns det bara konstigt att börja jobba och sen sluta mer eller mindre direkt. Jaja, jag ska försöka njuta som alla säger åt mig. 


På måndag åker Patrik med landslaget och jag stannar här i Lugano och njuter av sommaren. Känner inte att jag har bråttom till någonting hemma. Nu ska jag ut med Annie och sen hoppa i säng. Puss

Min dag

Gårdagen var helt i min smak från början till slut, tack tack tack!

Idag har jag och Annie varit i stallet och sen tog vi en långpromenad på ett ganska nyfunnet stället nära stallet. En åker man kan gå runt, tar lagom lång stund. Vädret försöker jag suga in så mycket det bara går då min hembiljett är bokad. Nästa fredag flyttar jag alltså hem, känns både kul och skrämmande! 
Beroende på lite olika faktorer får vi se om vi åker på någon semester eller om vi väntar med det. Jag känner mig redo att komma hem, samtidigt som jag bara vill stanna här. I och med detta beslut så betyder det att jag alltså bara kommer rida i en vecka till, det känns ju vemodigt men nu är beslutet taget och Prinsessan kommer jag att lämna kvar här. Ska verkligen njuta den här sista veckan!!

Ingen vanlig dag

Det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Har blivit uppvaktad och är himla nöjd. Frukost på sängen, stallet, lunch på favvostället, snart tacos till middag och eftersom det är sommar här (24 grader) så blev det en jordgubbstårta också. Har aldrig hänt på min födelsedag förut. Tack för alla grattishälsningar och tack Tony och Patrik för sällskapet. 


Vaknade på fel sida...

Dagen igår var magisk och kanske tog mina krafter slut där för natten blev hemsk. Sov inte många timmar i natt, svettades, vred, vände. Gick upp tidigt och gick ut med hunden och efter frukosten tänkte jag att nu måste jag gå och lägga mig och få lite sömn, men icke! Mitt goda humör vände snappt och jag kände hur jag förvanlades till en surpuppa! Patrik kom hem och då hade jag redan bytt om till ridkläder och eftersom han har en viktig match ikväll och jag inte var så jättepigg på att varken prata eller pussas så åkte jag direkt till stallet. I 23 grader och strålande sol och en häst som bara vill pussas så vips var humöret bättre. Efter 40 minuters ridning var jag ännu gladare, min underbara prinsessan! När jag trodde det inte kunde bli bättre fick jag fina komplimanger från 2 tjejer i stallet och när man känner sig som ett kassaskåp och ser ut (enligt mig själv) som en flodhäst blir man otroligt glad när man får höra att man är så snygg och fräsch. Tack tack tack!
Satt kvar i solen och tittade på lite hoppning, stallet åker på tävling i helgen och jag får inte följa med... Tänkte åka och titta om det inte blir så att mamma, Sofie och Natanael kommer på besök. För att dom ska göra det behövs vinst idag eller på torsdag.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha.

 
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.