Redo!

Kan inte bli mer redo för fest! Allt känns ordnat och klart. Nu sitter jag i soffan och tittar på min hund som sover och min sambo som cyklar. Han fick för sig att börja cykla klockan halv 10 på kvällen, haha. Han gör sig redo för en helg med festande på ett helt annat sätt än jag. 

30-års fest

I helgen vankas det fest i Helsingborg för Lollo. Vi passar på att köra en roadtrip när vi ändå ska neråt så vi åker till Göteborg först och sen vidare. Vi har ett litet problem bara, klänningarna som jag har haft som alternativ till festen passar inte längre!! Har provat i flera veckor nu men såklart ska det inte passa dagarna innan!! Har lite panik faktiskt. Blir en tripp in till stan nu, håll tummarna. 


Gårdagens shopping bildade 2 nya hörn hemma hos oss. Dom är inte klara men börjar iaf ta form. Så nöjd!


Älskar vädret

Efter en intensiv helg kändes det skönt att se regn utanför fönstret imorse. Vi bestämde oss snabbt för att ta tag i den här dagen med sådant som är tråkigt när det är sol. Vi tog en tripp till Uppsala och köpte diverse nödvändigt till hemmet, ja jag vet, vi gör inget annat än att köpa saker känns det som. Hur som helst kom vi hem med en bil full av saker och medans Bullen åkte och tränade har jag hunnit skruva möbler och vilat. Nu väntar jag här hemma med lite mellanmål och hoppas han kommer snart för jag är hungrig!Älskar mellanmål

Time flys

Har hänt mycket sedan sist! 

Vi körde en spontanare och bjöd hit våra syskon på middag i onsdags. Tyvärr kunde inte Mattias men mina syskon med familjer kom och det var supertrevligt. Vi åt grillat och satt ute på altanen till sent på kvällen. 

Alla som känner mig vet att sista helgen i maj är "min" helg, den helg jag längtar till hela året. Elitloppshelgen!! Detta år blev det lite speciellt eftersom jag är höggravid och inte alls orkar med att flänga runt som jag brukar göra denna helg. Jag va inne ett tag på att inte styra upp något alls och bara vara själv och titta på fina hästar. Meeeen Tony och Sandra hade fixat biljetter och vips så var vi 8 tjejer som satt runt ett bord och skålade och hejade på våra hästar. Trots att jag var nykter gjorde tjejerna den här helgen precis lika grym som tidigare år. Tyvärr fick jag stanna hemma när alla andra drog vidare men det gjorde lixom ingenting. Gårdagen spenderades också på Solvalla, god mat, sol, trevligt sällskap och fina travhästar. Längtar redan till nästa år och då ska jag ta igen det jag missade iår, haha. 
Idag är man lite mör i kroppen, det känns att ryggen tog stryk av att gå runt så pass mycket och därför tänkte jag bara ta det lugnt idag. 

Syskon på middag
Efterrätt
Tjejligan
Bästa kusken enligt Lollo

Inlåst

Idag har Patrik varit iväg på diverse saker och eftersom vi bara har en bil så har jag varit mer eller mindre inlåst i huset. Passade på att rensa rabatten och sen klickade jag hem tavlor, tror det blev 19 stycken, Opps! Klickade även hem lite annat till mig och bebis, så som hygienartiklar och amningskläder. 

När jag ändå hade huset för mig själv gjorde jag iordning en liten fin hörna i vardagsrummet nere. Ett sidboard med lampa och ett ljus. Så nöjd över hur vardagsrummet börjar ta form. Tror det kommer bli grymt när tavlorna är på plats också. 
Nu ska jag och Annie ta en kvällsmacka och sen gå och lägga oss. 

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.