Time flys

Har hänt mycket sedan sist! 

Vi körde en spontanare och bjöd hit våra syskon på middag i onsdags. Tyvärr kunde inte Mattias men mina syskon med familjer kom och det var supertrevligt. Vi åt grillat och satt ute på altanen till sent på kvällen. 

Alla som känner mig vet att sista helgen i maj är "min" helg, den helg jag längtar till hela året. Elitloppshelgen!! Detta år blev det lite speciellt eftersom jag är höggravid och inte alls orkar med att flänga runt som jag brukar göra denna helg. Jag va inne ett tag på att inte styra upp något alls och bara vara själv och titta på fina hästar. Meeeen Tony och Sandra hade fixat biljetter och vips så var vi 8 tjejer som satt runt ett bord och skålade och hejade på våra hästar. Trots att jag var nykter gjorde tjejerna den här helgen precis lika grym som tidigare år. Tyvärr fick jag stanna hemma när alla andra drog vidare men det gjorde lixom ingenting. Gårdagen spenderades också på Solvalla, god mat, sol, trevligt sällskap och fina travhästar. Längtar redan till nästa år och då ska jag ta igen det jag missade iår, haha. 
Idag är man lite mör i kroppen, det känns att ryggen tog stryk av att gå runt så pass mycket och därför tänkte jag bara ta det lugnt idag. 

Syskon på middag
Efterrätt
Tjejligan
Bästa kusken enligt Lollo
#1 - Lollo

Bäääästa kusken! Tack för en fantastisk travdag inkl allt. Ses i helgen 😘😘

Svar: ❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.