Status på Unis

Onsdagen, dagen jag trodde alla frågor skulle bli besvarade. 
Jag har haft tur i mitt 31 åriga liv, jag har inte behövt ha någon kontakt med sjukvården. Nu är det så att lilla Unis tydligen inte skulle ha samma tur. Som jag skrivit om tidigare så insjuknade han två dagar innan vi flög hem från Novosibirsk. Jag trodde då att han blivit magsjuk med tanke på symptomen. Efter drygt en vecka i samma tillstånd sökte jag hjälp hos BVC och där ifrån blev vi skickade till akuten. Väl på akuten togs massor av prover och undersökningar. I går skulle provsvaren komma, läkaren ringde och jag blev så himla besviken. Nya tider har bokats och remiss efter remiss skickats. Nu står vi här utan att egentligen fått några svar alls. Hur mycket ska han behöva utstå innan han ska få hjälp? Vi fortsätter med komjölksfri ersättning och hoppas veta mer inom kort. 

Positiva besked kom under morgonen iaf, pappa Patrik kommer hem på onsdag. Ska bli skönt att få vara tillsammans i detta. Jag och Unis ska på läkarundersökning på tisdag och hoppas veta mer då. Tack för all support.  (null)

#1 - Michelle

Älskade älskade lilla Uno❤️ Så himla skönt att Zacke kan komma hem. Snart kommer jag och gosar lite med er också😘😘😘längtar sååå efter er båda.

Svar: Och vi längtar efter dig❤️❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Jenny

Lilla Uno ❤ hoppas dom hittar vad de är med honom snart och att han blir frisk snart ❤

Svar: ❤️
carolinemartenssons.se

#3 - Sussie

❤️❤️❤️

Svar: ❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.