Happy Tuesday

(null)

Idag är det sol och jag har bestämt mig för att vara glad och inte gnälla. Jag och Uno har varit "inlåsta" sen vi kom hem och idag tänkte jag försöka ta mig ut. Jag måste köpa nya lampor till vardagsrummet och dessutom ska jag fylla på förrådet med ljus, doftljus. Jag älskar att det är mörkt ute och man kan tända massa ljus. Jag och Unis har haft det väldigt mysigt hemma trots omständigheterna. Jag längtar dock tills vi vet vad felet är så jag kan börja vara social igen och träffa alla jag saknat. 
Ska fundera lite på vad jag är sugen på till middag, till lunch blir det falukorv och makaroner. Låter kanske inte så gott men som jag saknat det!
 
 


Dagblind

När man inte jobbar utan är hemma med barn och reser mellan två länder är det väldigt svårt att hålla koll på vilken dag det är. Jag tror alltid att det är "fel" dag och blir lika chockad varje gång att det faktiskt är någon helt annan dag. Idag är det ju måndag och jag hade ett BVC möte inplanerat men efter helgens sjukhusvistelse och vetskapen om att provsvaren kommer på onsdag har jag snöat in på det och glömde alltså heeeelt bort BVC idag.. Min kontaktperson ringde och påminde mig och efter allt som hänt i helgen så kom vi båda överens om att vi inte behövde ses. Herregud alltså, känner mig som världens sämsta mamma men det är inte så lätt. Nu vill jag ha onsdag! Pappan sitter redo att flyga hem om något händer och annars ser vi framemot att eventuellt få hem honom i 24 h nästa vecka. Varje timme är värdefull. I dessa lägen frågar man sig om det verkligen är värt det, att ha pappan flera tusen mil bort... Jag har aldrig känt mig så hjälplös, trött, dålig och slut. Vetskapen om att pappan förhoppningsvis kommer hem om bara för 24 h ger mig energi. Pappan, vi saknar dig så himla mycket.  (null)
Familjen samlad i lobbyn till vår lägenhet i Novosibirsk.


(null)

Sjukhusvistelse

Nej, lilla Unis vill inte bli bra och jag bestämde mig i fredags att åka in akut med honom. Då hade han varit sjuk i 8 dagar och tillsammans med BVC hade vi bestämt att var det inte bättre till helgen skulle vi in. Vi har precis kommit därifrån, efter x antal prover är vi nu hemma. Provsvaren kommer på onsdag så vi får vänta och se och under tiden fortsätter vi med en diet helt utan komjölksprotein. Lilla skrutten. I dessa lägen är det jobbigt att ha pappan så långt bort men jag är lyckligt lottad att ha en helt fantastisk familj som alltid ställer upp. Utan dom hade vi inte klarat oss. Tack världens bästa familj och ni andra som hört av er. Jag älskar er! (null)


Utredning

Nej, lilla Unis blir inte frisk och idag hos doktorn blev det ingen spruta (tbc) för han är för sjuk för det just nu. Istället ska det utredas varför han inte blir frisk i sin mage. Vi har fått ny ersättning, vi ska utesluta att han inte är allergisk mot komjölk. Blir det inte bättre till helgen får vi åka till akuten annars har vi återbesök hos barnläkaren nästa vecka. Hjärtat går lite sönder när en så liten är sjuk, min lilla prins. Han har precis somnat i min famn och jag ska också sova. När man är ensam måste man ta dom tillfällen man får. God natt


Chanel

Som att jag inte längtar nog mycket efter pappan och Novosibirsk, när han skickade att något annat också väntar på mig när jag kommer gjorde ju inte saken bättre. 

 
Man kan ju undra vad jag gjort som förtjänar detta.. Världens bästa pappa och partner. 
 
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.