Dagblind

När man inte jobbar utan är hemma med barn och reser mellan två länder är det väldigt svårt att hålla koll på vilken dag det är. Jag tror alltid att det är "fel" dag och blir lika chockad varje gång att det faktiskt är någon helt annan dag. Idag är det ju måndag och jag hade ett BVC möte inplanerat men efter helgens sjukhusvistelse och vetskapen om att provsvaren kommer på onsdag har jag snöat in på det och glömde alltså heeeelt bort BVC idag.. Min kontaktperson ringde och påminde mig och efter allt som hänt i helgen så kom vi båda överens om att vi inte behövde ses. Herregud alltså, känner mig som världens sämsta mamma men det är inte så lätt. Nu vill jag ha onsdag! Pappan sitter redo att flyga hem om något händer och annars ser vi framemot att eventuellt få hem honom i 24 h nästa vecka. Varje timme är värdefull. I dessa lägen frågar man sig om det verkligen är värt det, att ha pappan flera tusen mil bort... Jag har aldrig känt mig så hjälplös, trött, dålig och slut. Vetskapen om att pappan förhoppningsvis kommer hem om bara för 24 h ger mig energi. Pappan, vi saknar dig så himla mycket.  (null)
Familjen samlad i lobbyn till vår lägenhet i Novosibirsk.


(null)

#1 - Sussie

Kämpa, du är bäst❤️❤️❤️

Svar: ❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Michelle

Du är ju snarare världens bästa mamma Carro!

Svar: I love you❤️
carolinemartenssons.se

#3 - Malin

Kämpa på✨ håller alla tummar att allt blir bra snarast💕🙏

Svar: Tack💕
carolinemartenssons.se

#4 - Anonym

Carro , vad är det som händer. Inte roligt att läsa om lilla Uno 😔 Hoppas han snart är pigg igen. Förstår att du längtar och önskar att P snart kommer hem.👪 Sköt om er nu❤

Svar: Håller tummarna på att få svar på onsdag💙
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.