Happy Tuesday

(null)

Idag är det sol och jag har bestämt mig för att vara glad och inte gnälla. Jag och Uno har varit "inlåsta" sen vi kom hem och idag tänkte jag försöka ta mig ut. Jag måste köpa nya lampor till vardagsrummet och dessutom ska jag fylla på förrådet med ljus, doftljus. Jag älskar att det är mörkt ute och man kan tända massa ljus. Jag och Unis har haft det väldigt mysigt hemma trots omständigheterna. Jag längtar dock tills vi vet vad felet är så jag kan börja vara social igen och träffa alla jag saknat. 
Ska fundera lite på vad jag är sugen på till middag, till lunch blir det falukorv och makaroner. Låter kanske inte så gott men som jag saknat det!
 
 


#1 - Anonym

Förstår att det känns tungt när ens lilla bebis är dålig. Blir ju som kramp i mammahjärtat ❤ Imorgon kommer du kunna pusta ut när du fått reda på orsaken. Bra att komma ut och få lite frisk luft och rensa hjärnan lite. Kram Cissi (denna gång kom jag ihåg att skriva namn 😉)

Svar: Tack Cissi❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.