Home!

Jag har verkligen känt mig som hemma från dag ett här i Novosibirsk men det ska bli skönt att komma hem. Man uppskattar hemmet så mycket mer när man inte är hemma året om. Jag har massor av idéer på vad jag vill göra hemma, speciellt i Unos blivande lekrum. Hur som helst så lämnar vi Novosibirsk tidigt på lördag morgon, redan 04.00. Jag ska försöka underhålla Unis så han inte sover så mycket. Planen är förstås att han istället ska sova hela resan hem på 10 timmar... Denna gång reser jag ensam och ja, jag är nervös men jag är också ganska tuff och modig och det är just det jag ska peppa mig själv med dom här dagarna innan det är dags. 

Jag vet att jag har en väldigt snäll bebis och kan jag bara hålla mig själv lugn så kommer resan gå kanon! En av fördelarna med att bo på olika platser, man blir väldigt tuff, självständig och modig. Man klarar sig inte annars. Jag är glad och stolt över att vara så pass modig och självständig som jag är, jag tror faktiskt inte att alla hade klarat av det jag gör... Nu ska jag fortsätta packandet och när vi kommer hem är det dags för lilla Unis att få en ny garderob för han har växt ur nästan alla kläder. 

#1 - Michelle

Resan kommer gå galant! Ni har ju varit ett superteam, du & Uno sedan dag 1 ❤️💥💥

Svar: Tack raring❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Anonym

Det kommer gå kanon bra. Du peppar och beskriver dig själv på ett sätt som vi utifrån förstår att du måste. Men ni är ju ett stabilt Team i Fam Mår-Zack, därför funkar nog allt så bra. Ha en fin resa hem 👋🏼💕

#3 - Matilda Berlin

Åhh vad härligt att komma hem!!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.