Novosibirsk

Jaha, då har pappan lämnat oss för att spela 4 bortamatcher. Vi åt frukot tillsammans innan han åkte och sedan mötte jag och Unis upp Malin och Vince för lite bus i parken. Tyvärr började det regna ganska mycket så vi gick hem efter bara 1 och en halv timme. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och väntar på att Unis ska vakna. 


Har varit här i en vecka och det känns som det har hänt så himla mycket med Uno. Han har blivit så stor! Han har börjat sova i sin egen säng och det har fungerat superbra. Han sover 6-7 h äter och somnar 3-4 h igen. Nu är pappan borta så risken finns att jag har honom i sängen nu men sover han bäst i sin egen säng så kommer han få sova där. Men han är så mysig så jag vill helst ha honom nära mig. 

Mina killar❤️
Glad korv med sin favoritkatt!
Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.