Park café

Äntligen börjar veckan lida mot sitt slut, det betyder att pappan kommer hem efter 8 dagar på roadtrip. Ryssland är ju så stort så när dom är iväg på bortamatcher så spelar dom ett par stycken på en gång innan dom vänder hemåt igen. Imorgonbitti kommer han alltså hem och vi längtar. Den här veckan ensam har gått väldigt bra förutom att Unis genomgår den här utvecklingsfasen. Natten har varit den värsta i både min och Unis liv. Mer än så skriver jag inte för då blir bara mamma orolig där hemma. Hur som helst mår vi bra idag. Så glad att jag har Vince och Malin här, dels för Malin är kunnig när det kommer till barn eftersom hon har en son på två och ett halvt och dels för att dom är väldigt härliga att hänga med. 

Idag var vi iväg på lunch, ett av dom lite bättre ställena här. Såååå gott och förvånas fortfarande över hur billigt det är här. Dröm 

Nu ska jag göra iordning för natten, Uno ska få äta en sista gång innan vi går och lägger oss. 

Känns konstigt att vi är så många timmar före svensktid men man vänjer sig. 

#1 - Michelle

Så söt 😭❤️😭❤️ Kom hit

Svar: Vi kommer kanske snart ju! ❤️❤️❤️
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.