Ryssland

Blir lite trött på allt strul det alltid ska vara när man ska komma in i Ryssland. Visum hit och visum dit! Mitt och Unis visum ska vara klart imorgon eftermiddag, håll tummarna att det blir så! 


Vi håller på förbereder oss iaf, idag köpte jag ersättning som ska räcka en månad, kryddor som inte finns där, godis, choklad, saffran, lakrits och lite annat som inte går att få tag i där. Det är något jag lärt mig från tidigare utlandsflyttar. Det jag saknar mest när man inte bor i Sverige är hushållsost och lösgodis! 
Nu ligger jag i sängen, Unis sover och det gör jag också inom fem minuter. God natt

Uno

Min lilla prins! Jag blev varnad innan jag födde Unis att jag inte skulle bli rädd om jag inte älskade honom med detsamma. Att det är helt vanligt att man inte känner kontakt direkt osv. Jag kan med handen på hjärtat säga att sen dagen han föddes, las på mitt bröst, sen den dagen har jag älskat honom gränslöst. I 2 månader har vi nu haft varandra och jag skulle vilja påstå att han växer på mig för varje sekund. Trodde inte det var möjligt men jag älskar honom så himla mycket att det nästan gör ont i kroppen. Världens finaste människa enligt mig. Vi längtar så mycket efter pappan nu, snart snart snart. 


My sweetheart

Efter tre dagars ridning värker det lite i kroppen på ett skönt-ont sätt. Jag har verkligen tankat energi dom här dagarna i stallet. Känner mig som en ny människa! Trots lite sömn och resfeber mår jag bättre än aldrig förr. 

Ni förstår säkert hur mycket jag längtar till fredag, pirrar lixom i hela kroppen. 
Nu ska jag natta Unis och sen ska jag fortsätta packandet. Min första resa med ett litet barn, mitt barn. Wish me luck!!

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.