-17 kg

För 8 veckor sedan var jag gravid och stor som ett hus. Jag saknade min kropp så fort magen växte sig så stor att jag fick problem med det enkla som att ta på strumpor, sova på mage och rida. Jag läste en del böcker under graviditeten för att förbereda mig på vad som komma skall, inte bara att hela livet förändras utan hur kroppen skulle reagera, hur livet efter förlossningen skulle sätta sina spår. Jag ville vara förbered. Jag läste att det är okej att se ut som ett ras efteråt och det hjälpte mig sänka kraven. Jag visste inte då att min förlossningen skulle bli en dröm. Att jag inte skulle gå sönder, att jag inte behövde sys, att jag kunde gå på toaletten. Att sedan kilona försvann samtidigt som jag låg inne och ammade var ju en bra bonus. 

Nu 8 veckor senare har jag min kropp tillbaka, jag hade räknat med att det skulle ta 9 månader. Det är lite tabu tydligen, man ska lixom kämpa och må dåligt. Jag som hade en underbar upplevelse både under och efter min förlossning ska nästan skämmas för att säga det. Sånt blir jag trött på. 
Jag är stolt över mig och min kropp och att den kom tillbaka så snabbt, jag har bara levt precis som jag gjorde innan. 

Jag saknar faktiskt min mage lite, det va mysigt att klappa och prata med den, att undra vem som fanns där inne. Älskade älskade Unis. 

#1 - Sussie

Haha jäkla glidare! Såhär snart 5mån efter förlossning sitter 4 härliga kilon kvar till startvikten för denna graviditet, därefter är det ju bara 8kg ytterligare till den ursprungliga startvikten Mvh I love cake🎂🍰🍫🍩🍪🍭🍬

Svar: 😂😂😂 ❤️❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Michelle

Heja diiiig❤️ Alltid lika snygg o fräsch + eller - massa kilon.

Svar: I Love u
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.