Back in business!

När Åsa ringde mig imorse och frågade om jag ville rida slängde jag på mig kläderna, dammade av stövlar och hjälm och tog sadeln under armen! Förväntningarna var inte särskilt höga, har ju inte ridit på 5 månader! Red visserligen några gånger i vecka 30-34 men det var bara ett par gånger så det räknas inte. 

Jag fick en liten tår i ögat av känslan, frihet! Så jävla underbart att rida igen. Mag och bålmuskulaturen är ju inte som innan men annars kan jag inte klaga på så mycket. Allt satt kvar och det kändes som det var igår jag red förutom den höga pulsen, haha. Konditionen är ju ovefintlig men det ska jag jobba på! Åsa erbjöd mig att rida hela helgen och jag skrek JAAAA innan hon ens han prata klart. 
Jag är så lycklig nu, måste nog köpa mig en häst efter årsskiftet. 

#1 - Michelle

Haha dina ögon lyyyyser vackra vän!

Svar: Det va så roligt så jag spricker ungefär❤️❤️
carolinemartenssons.se

#2 - Malin

Är den vita prinsessan såld?💕

#3 - Malin

Är den vita prinsessan såld?💕

Svar: Prinsessan har flyttat till Holland😭
carolinemartenssons.se

#4 - Jenny

Härligt att vara tillbaka i sadeln 💕 Nästa besök du gör i Linköping så får vi rida ihop 😀💕

Svar: Gärna💕
carolinemartenssons.se

Caroline Mårtensson, mamma till Unis. Tack vare att pappan spelar hockey har vi bott lite här och var dom senaste åren. (Linköping, Skellefteå, Moskva, Prag, Lugano) Den nuvarande adressen är i Novosibirsk i Ryssland men också i Sigtuna norr om Stockholm. Här blandar och ger jag lite av vad min vardag har att erbjuda. Välkomna.